Services
Danmarks førende inden for 3D printede emner

3D print

Vi 3D printer speciallavede emner ud fra jeres behov og specifikationer i både hårde, bløde, fleksible, slagfaste eller varmebestandige materialer. Vores specialbyggede industriprintere kan producere 3-5.000 emner om måneden og med en tolerance på 0,1 mm. Vi printer bl.a. i Bioplast, PLA, TPU, PETG, PP, ABS, ASA, PBT+, Resin, Carbon Fiber, Nylon, PVA, PBA, Wood, HIPS. Ud fra jeres specifikationer anvender vi det materiale som er bedst egnet til de pågældende emner.

Prototyper

Vi kan hjælpe jer med hurtigt at afprøve jeres nye design og produktidéer. Dette gøres ved at vi designer og udarbejder en prototype der har fokus på jeres specifikationer. Med en prototype kan i få afprøvet det konkrete emne inden i sætter det i produktion. Ved prototypeudvikling anvender vi vores mange års erfaring inden for 3D print, konstruktion og materialekendskab.

3D konstruktioner

Hos 3D Print Danmark skaber vi værdi gennem vores mangeårige erfaring med 3D CAD-konstruktion. Vores ambition er at udvikle individualiserede og innovative løsninger, der tilføjer en betydelig værdi til vores kunders virksomheder. 3D Print Danmark er en ingeniørvirksomhed, der leverer konstruktionsløsninger og viden til vores kunder inden for en lang række industrier.

Vi har erfaring indenfor konstruktion af prototyper, robotteknologi, mekaniske komponenter, stålkonstruktioner, metal og plast emner, byggeri, maskindele, special maskiner og test emner.

Vi konstruerer ud af viden omkring bearbejdning, produktudvikling, teknisk design, materiale kendskab, automation, værktøjer & strukturer, service & installation, den grønne omstilling, PLC, mekanik, maskindirektivet, gældende regler og krav

Vi konstruerer i 3D CAD Autodesk Inventor 2018, 3D CAD Autodesk Inventor 2019, 3D CAD Autodesk Inventor 2020, Meshmixer

Efter vi har konstrueret kan I vælge at få 3D printede emner, tekniske tegninger, styklister, skærefiler, 3D filer til bearbejdning, produktionstegninger, diverse materialer til CE-mærkning

CE-mærkning

Som fabrikant af et produkt eller en maskine, skal man sikre sig at det overholder krav og regler i henhold til de gældende EU-direktiver. Vi er uddannet indenfor disse problematikker, hvilket gør os i stand til at udarbejde CE-mærkningen af jeres produkter.

I samarbejde med jer kan vi lave risikovurderingen, tekniske materialer, brugsanvisningen, teknisk dokumentation